cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David S. Goyer

David Samuel Goyer

Data urodzenia: 1965-12-22

Miejsce urodzenia: Ann Arbor, Michigan, USA

Wzrost: 168 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Człowiek ze stali 10 Scenarzysta
2013 Człowiek ze stali 10 Scenarzysta
2004 Blade 3:Mroczna Trójca 10 Scenarzysta
2004 Blade 3:Mroczna Trójca 10 Reżyser
2002 Blade - Wieczny łowca 2 7 Scenarzysta
1988 Blade - Wieczny łowca 7 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama