cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Danny DeVito

Daniel Michael DeVito Jr

Data urodzenia: 1944-11-17

Miejsce urodzenia: Asbury Park, New Jersey, USA

Wzrost: 152 cm

Stan cywilny: żona Rhea Perlman (28 styczeń 1982 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Wolna chata 6 Cathkart 	 Cathkart
2010 Pewnego razu w Rzymie 6 Al Russo  Al Russo
2005 Be Cool 6 Martin Weir Martin Weir
2003 Starsza pani musi zniknąć 6 Reżyser
1999 Przekleństwa niewinności 10 Dr Horniker 	 Dr  Horniker
1996 Marsjanie atakują 7 Rude Gambler 	 Rude Gambler
1992 Powrót Batmana 7 Oswald Cobblepot / Pingwin Oswald Cobblepot / Pingwin
1975 Lot nad kukułczym gniazdem 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama