cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Harold Perrineau

Harold Williams

Data urodzenia: 1963-08-07

Miejsce urodzenia: Brooklyn, Nowy Jork, USA

Wzrost: 179 cm

Stan cywilny: żona Brittany Perrineau ( 27 sierpnia 2002 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Infiltrator 7 Jeffrey Steele 	 Jeffrey Steele
2012 Tranzyt 7 ---
2011 Bóg zemsty 10 Jimmy  Jimmy
2008 Skazaniec 6 ---
2003 Matrix Rewolucje 6 Link 	 Link
2003 Matrix - Reaktywacja 10 Link 	 Link
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama