cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Bacon

Kevin Norwood Bacon

Data urodzenia: 1958-07-08

Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Kyra Sedgwick (4 września 1988 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 R.I.P.D. Agenci z zaświatów 8 ---
2011 Kocha, lubi, szanuje 7 David Lindhagen David Lindhagen
2011 X-Men: Pierwsza klasa 6 Sebastian Shaw 	 Sebastian Shaw
2010 Jayne Mansfield's Car 6 ---
2009 Zawsze tylko ty 7 Dan Devereaux 	 Dan Devereaux
2004 Zły dotyk 7 Walter 	 Walter
2003 Tatuaż 10 John Graham John Graham
2003 Rzeka tajemnic 8 Sean Devine Sean Devine
2000 Człowiek widmo 10 Sebastian Caine Sebastian Caine
0199 Apollo 13 10 Jack Swigert Jack Swigert
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama