cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Laura Linney

Laura Linney Leggett

Data urodzenia: 1964-02-05

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: David Adkins (2 września 1995 - 2000, rozwód); Marc Schauer (2 maj 2009 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Zagadka przeznaczenia 10 Caroline 	 Caroline
2008 Niewinna 9 ---
2005 Egzorcyzmy Emily Rose 10 Erin Bruner  Erin Bruner
2004 Walka żywiołów 7 Joan Berkman 	 Joan Berkman
2003 To właśnie miłość 8 Sarah 	 Sarah
2003 Rzeka tajemnic 8 Annabeth Markum Annabeth Markum
2002 Przepowiednia 8 Connie Mills  Connie Mills
1998 Truman Show 6 ---
1997 Władza absolutna 7 Kate Whitney 	 Kate Whitney
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama