cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Emmy Rossum

Emmanuelle Grey Rossum

Data urodzenia: 1986-09-12

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: mąż Justin Siegel (17.02.2008 - 28.12.2010, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Piękne istoty 10 Ridley Duchannes 	 Ridley Duchannes
2006 Posejdon 8 Jennifer Ramsey  Jennifer Ramsey
2004 Upiór w operze 8 Christine Daaé 	 Christine Daaé
2004 Pojutrze 10 Laura Chapman 	 Laura Chapman
2003 Rzeka tajemnic 8 Katie Markum Katie Markum
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama