cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Luke Greenfield

Luke Greenfield

Data urodzenia: 1972-02-05

Miejsce urodzenia: Manhassett, Nowy Jork, USA

Wzrost: 173 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Udając gliniarzy 6 Reżyser
2014 Udając gliniarzy 6 Scenarzysta
2011 Pożyczony narzeczony 7 Reżyser
2004 Dziewczyna z sąsiedztwa 7 Reżyser
2001 Zwierzak 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama