cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joaquim de Almeida

Joaquim António Portugal Baptista de Almeida

Data urodzenia: 1957-03-15

Miejsce urodzenia: Lizbona, Portugalia

Wzrost: 167 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Andrea Nemetz (od 1976, rozwód); Anne Rogoshan (od 1979, rozwód); Maria Cecília Gonçalves (od 1992, rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Szybcy i wściekli 5 7 Hernan Reyes Hernan Reyes
2008 Pałacowa intryga 9 ---
2008 Che. Boliwia 6 Prezydent René Barrientos Prezydent René Barrientos
2001 Za linią wroga 6 Admirał Piquet 	 Admirał Piquet
1994 Tylko ty 9 Giovanni 	 Giovanni
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama