cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sędzia 8 Hank Palmer 	 Hank Palmer
2014 Szef 8 Marvin Marvin
2013 Iron Man 3 6 Tony Stark Tony Stark
2011 Sherlock Holmes: Gra cieni 8 Sherlock Holmes Sherlock Holmes
2010 Zanim odejdą wody 10 Peter Highman Peter Highman
2000 Cudowni chłopcy 10 Terry Crabtree 	 Terry Crabtree
1998 Wydział pościgowy 7 John Royce 	 John Royce
1994 Tylko ty 9 Peter Wright 	 Peter Wright
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama