cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Simon Kinberg

Simon Kinberg

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 X-Men: Przeszłość, która nadejdzie 10 Scenarzysta
2012 A więc wojna 10 Scenarzysta
2009 Sherlock Holmes 8 Scenarzysta
2009 Noc w muzeum 2 8 Scenarzysta
2006 X-Men 3: Ostatni bastion 9 Scenarzysta
2005 Mr. & Mrs. Smith 8 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama