cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Clive Owen

Clive Owen

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wypisz, wymaluj... milość 10 Jack Marcus Jack Marcus
2013 Więzy krwi 10 Chris Chris
2011 Intruzi 10 John Farrow  John Farrow
2010 Pożegnanie z niewinnością 8 Will Cameron 	 Will Cameron
2009 The International 10 Louis Salinger Louis Salinger
2007 Elizabeth: Złoty wiek 9 Sir Walter Raleigh Sir Walter Raleigh
2007 Tylko strzelaj 10 Pan Smith 	 Pan Smith
2006 Plan doskonały 8 Dalton Russell  Dalton Russell
2005 Wykolejony 10 Charles Schine 	 Charles Schine
2004 Bliżej 9 Larry  Larry
2004 Król Artur 9 Król Artur 	 Król Artur
2003 Bez granic 6 Nick Callahan Nick Callahan
2002 Tożsamość Bourne'a 10 Profesor, zabójca 	 Profesor, zabójca
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama