cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cylk Cozart

Cylk Cozart

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Królewna Śnieżka 6 Królowa Królowa
2010 Jedz, módl się, kochaj 8 Liz Gilbert  Liz Gilbert
2004 Oceans Twelve :Dogrywka 10 ---
2004 Bliżej 9 Anna  Anna
2002 Niebezpieczny umysł 7 Patricia Watson 	 Patricia Watson
2001 Ocean's Eleven: Ryzykowna gra 7 Tess Ocean 	 Tess Ocean
2001 Mexican 7 Samantha Barzel Samantha Barzel
2000 Erin Brockovich 6 Erin Brockovich  Erin Brockovich
1999 Notting Hill 9 Anna Scott 	 Anna Scott
1997 Teoria spisku 7 ---
1997 Mój chłopak się żeni 10 Julianne Potter 	 Julianne Potter
1993 Raport Pelikana 6 Darby Shaw 	 Darby Shaw
1991 Sypiając z wrogiem 6 Laura Burney 	 Laura Burney
1990 Pretty woman 10 Vivian Ward 	 Vivian Ward
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama