cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ethan Coen

Ethan Coen

Data urodzenia: 1957-09-21

Miejsce urodzenia: Minneapolis, Minnesota, USA

Wzrost: 173 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Co jest grane, Davis? 6 Scenarzysta
2013 Co jest grane, Davis? 6 Reżyser
2008 Tajne przez poufne 6 Scenarzysta
2008 Tajne przez poufne 6 Reżyser
2007 To nie jest kraj dla starych ludzi 10 Reżyser
1996 Fargo 10 Scenarzysta
1996 Fargo 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama