cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jacek Bromski

Jacek Bromski

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Bilet na księżyc 6 Reżyser
2013 Bilet na księżyc 6 Scenarzysta
2011 Uwikłanie 9 Scenarzysta
2011 Uwikłanie 9 Reżyser
2009 U Pana Boga za miedzą 10 Scenarzysta
2009 U Pana Boga za miedzą 10 Reżyser
2007 U Pana Boga w ogródku 6 Reżyser
2007 U Pana Boga w ogródku 6 Scenarzysta
2002 Kariera Nikosia Dyzmy 10 Reżyser
1998 U Pana Boga za piecem 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama