cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Frank Miller

Frank Miller

Data urodzenia: 1957-01-27

Miejsce urodzenia: Olney, Maryland, USA

Wzrost: 187 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Reżyser
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Scenarzysta
2005 Miasto grzechu 10 Priest Priest
2005 Miasto grzechu 10 Reżyser
1968 2001: Odyseja kosmiczna 6 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama