cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Barry Pepper

Barry Robert Pepper

Data urodzenia: 1970-04-04

Miejsce urodzenia: Campbell River, Kanada

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Cindy Pepper (od 1997), córka Annaliese (ur. 17.06.2000)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Jeździec znikąd 9 Fuller Fuller
2013 Infiltrator 7 Agent Cooper 	 Agent Cooper
2013 Władza 9 Jack Valliant Jack Valliant
2001 Synowie mafii 7 Matt Demaret 	 Matt Demaret
1999 Zielona mila 8 Dean Stanton Dean Stanton
1998 Szeregowiec Ryan 9 Private Jackson Private Jackson
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama