cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Juliusz Machulski

Juliusz Machulski

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 AmbaSSada 1 Reżyser
2013 AmbaSSada 1 Scenarzysta
2011 Uwikłanie 9 Scenarzysta
2008 Ile waży koń trojański? 7 Scenarzysta
2008 Ile waży koń trojański? 7 Reżyser
2004 Vinci 6 Reżyser
2004 Vinci 6 Scenarzysta
1995 Kiler-ów 2-óch 6 Scenarzysta
1995 Kiler-ów 2-óch 6 Reżyser
1985 Vabank II, czyli riposta 7 Scenarzysta
1985 Vabank II, czyli riposta 7 Reżyser
1984 Seksmisja 7 Reżyser
1984 Seksmisja 7 Scenarzysta
1981 Vabank 8 Scenarzysta
1981 Vabank 8 Reżyser
Kołysanka 9 Scenarzysta
Pieniądze to nie wszystko 10 Reżyser
Kołysanka 9 Reżyser
Kiler 7 Reżyser
Kingsajz 9 Scenarzysta
Kingsajz 9 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama