cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jon Voight

Jonathan Vincent Voight

Data urodzenia: 1938-12-29

Miejsce urodzenia: Yonkers, Nowy Jork, USA

Wzrost: 191 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Lauri Peters (1962 - 1967, rozwód); Marcheline Bertrand (12 grudnia 1971 - 14 kwietnia 1980, rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Wyścig po życie 9 Głos Głos
2010 Lone Star 6 ---
2008 Cztery gwiazdki 9 ---
2008 W cieniu chwały 9 Francis Tierney, Sr. 	 Francis Tierney, Sr.
2007 Skarb narodów: Księga Tajemnic 9 ---
2007 Transformers 8 ---
2004 Skarb narodów 6 Abigail Chase 	 Abigail Chase
2001 Ali 7 Howard Cosell Howard Cosell
2001 Ali 9 Howard Cosell  Howard Cosell
2001 Zoolander 10 Larry Zoolander 	 Larry Zoolander
2001 Lara Croft: Tomb Raider 10 Lord Richard Croft 	 Lord Richard Croft
2001 Pearl Harbor 7 Prezydent Franklin Delano Roosevelt 	 Prezydent Franklin Delano Roosevelt
1998 Wróg publiczny 9 Thomas Brian Reynolds 	 Thomas Brian Reynolds
1997 Poszukiwany 6 Adam Woodward  Adam Woodward
1996 Mission: Impossible 8 Jim Phelps 	 Jim Phelps
1995 Gorączka 9 Nate Nate
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama