cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Małgorzata Socha

Małgorzata Socha

Data urodzenia: 1980-04-23

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: mąż Krzysztof Wiśniewski (od 5 lipca 2008), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Królowa Śniegu 2 8 Alfida (polski dubbing) Alfida (polski dubbing)
2013 Ślepy traf 10 ---
2013 Być jak Kazimierz Deyna 6 Nauczycielka 	 Nauczycielka
2011 Och, Karol 2 10 Maria, narzeczona Karola Maria, narzeczona Karola
2010 Śniadanie do łóżka 10 Marta Biała 	 Marta Biała
2006 Po sezonie 9 Dasia 	 Dasia
Weekend 6 Maja Maja
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama