cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

Data urodzenia: 1971-03-31

Miejsce urodzenia: Perth, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 177 cm

Stan cywilny: żona Eve Mavrakis (22 lipiec 1995 - obecnie), 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Bezwstydny Mortdecai 7 Martland Martland
2012 Niemożliwe 10 Henry 	 Henry
2011 Ostatnia miłość na Ziemi 9 Michael 	 Michael
2010 Autor widmo 10 ---
2009 Człowiek, który gapił się na kozy 7 ---
2009 Anioły i Demony 9 Kamerling Patrick McKenna Kamerling Patrick McKenna
2007 Sen Kasandry 9 Ian 	 Ian
2006 Miss Potter 8 Norman Warne 	 Norman Warne
2006 Alex Rider: Misja Stormbreaker 6 Ian Rider 	 Ian Rider
2005 Zostań 6 Sam Foster 	 Sam Foster
2005 Wyspa 6 Lincoln Sześć-Echo / Tom Lincoln 	 Lincoln Sześć-Echo / Tom Lincoln
2001 Moulin Rouge! 7 Christian  Christian
1996 Trainspotting 10 Renton Renton
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama