cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

David Strathairn

David Russell Strathairn

Data urodzenia: 1949-01-26

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Logan Goodman (1980 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Godzilla 6 Admirał Stenz 	 Admirał Stenz
2012 Lincoln 6 William Seward William Seward
2010 Skowyt 10 Ralph McIntosh Ralph McIntosh
2007 Ultimatum Bourne'a 7 Noah Vosen Noah Vosen
2007 Słaby punkt 6 Joe Lobruto 	 Joe Lobruto
2000 Uciec przed śmiercią 9 Harrison Lloyd 	 Harrison Lloyd
1999 Sen nocy letniej 8 Theseus 	 Theseus
1997 Tajemnice Los Angeles 7 Pierce Morehouse Patchett Pierce Morehouse Patchett
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama