cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Geraldine James

Geraldine James

Data urodzenia: 1950-07-06

Miejsce urodzenia: Maidenhead, Anglia, Wielka Brytania

Stan cywilny: mąż Joseph Blatchley (1986 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Diana 7 Oonagh Toffolo Oonagh Toffolo
2011 Dziewczyna z tatuażem 10 Cecilia Vanger Cecilia Vanger
2011 Sherlock Holmes: Gra cieni 8 Pani Hudson  Pani Hudson
2009 Sherlock Holmes 8 Mrs. Hudson Mrs. Hudson
1982 Gandhi 6 Mirabehn Mirabehn
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama