cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Casey Affleck

Caleb Casey Affleck

Data urodzenia: 1975-08-12

Miejsce urodzenia: Falmouth, Massachusetts, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: żona Summer Phoenix ( 03 czerwiec 2006 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2007 Ocean's 13 6 Virgil Malloy Virgil Malloy
2006 Przyjaciele 6 ---
2004 Oceans Twelve :Dogrywka 10 ---
2001 Ocean's Eleven: Ryzykowna gra 7 Virgil Malloy 	 Virgil Malloy
1997 Buntownik z wyboru 7 Morgan O'Mally Morgan O'Mally
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama