cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cole Hauser

Cole Kenneth Hauser

Data urodzenia: 1975-03-22

Miejsce urodzenia: Santa Barbara, Kalifornia, USA

Wzrost: 185 cm

Stan cywilny: żona Cynthia Daniel ( 22 grudnia 2006 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Olimp w ogniu 8 Roma Roma
2013 Szklana pułapka 5 6 Collins 	 Collins
2006 Sztuka zrywania 7 Lupus Grobowski 	 Lupus Grobowski
2005 Jaskinia 10 Jack McAllister Jack McAllister
2003 Za szybcy, za wściekli 6 Carter Verone Carter Verone
2002 Biały oleander 8 Ray Ray
1997 Buntownik z wyboru 7 Billy McBride Billy McBride
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama