cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jason Statham

Jason Statham

Data urodzenia: 1967-09-12

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niezniszczalni 3 10 Lee Christmas 	 Lee Christmas
2013 W obronie własnej 9 Phil Broker 	 Phil Broker
2013 Parker 8 Parker 	 Parker
2012 Niezniszczalni 2 9 Lee Christmas 	 Lee Christmas
2011 Blitz 9 Brant 	 Brant
2011 Gnomeo i Julia 6 ---
2010 Niezniszczalni 6 Lee Christmas  Lee Christmas
2010 13 10 Jasper 	 Jasper
2009 Adrenalina 2. Pod napięciem 8 Chev Chelios Chev Chelios
2008 Transporter 3 7 Frank Martin  Frank Martin
2008 Death Race: Wyścig śmierci 7 Jensen Ames  Jensen Ames
2008 Angielska robota 9 Terry Leather Terry Leather
2007 Zabójca 8 Jack Crawford Jack Crawford
2006 Dungeon Siege: W imię króla 7 Farmer 	 Farmer
2006 Adrenalina 10 Chev Chelios Chev Chelios
2005 Teoria Chaosu 9 Quentin Conners 	 Quentin Conners
2005 Transporter 2 6 Frank Martin 	 Frank Martin
2003 Włoska robota 6 Handsome Rob 	 Handsome Rob
2002 Transporter 7 Frank Martin 	 Frank Martin
2000 Przekręt 10 Turkish Turkish
1998 Porachunki 6 Bacon Bacon
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama