cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Frain

James Frain

Data urodzenia: 1968-03-14

Miejsce urodzenia: Leeds, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Marta Cunningham (2004 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Jeździec znikąd 9 Barret Barret
2012 Tranzyt 7 ---
2011 Woda dla słoni 10 ---
2010 Tron: Dziedzictwo 7 Jarvis 	 Jarvis
2005 Błękitna głębia 10 Reyes Reyes
2002 Hrabia Monte Christo 6 Villefort Villefort
1998 Elizabeth 10 Alvaro de la Quadra 	 Alvaro de la Quadra
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama