cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Turturro

John Michael Turturro

Data urodzenia: 1957-02-28

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 184 cm

Stan cywilny: żona Katherine Borowitz (1985 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Exodus: Bogowie i Królowie 10 Seti Seti
2014 Rio, I Love You 9 ---
2011 Transformers 3 10 ---
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Agent Simmons 	 Agent Simmons
2009 Metro strachu 6 ---
2008 Miracle at St. Anna 7 ---
2008 Nie zadzieraj z fryzjerem 7 Phantom Phantom
2007 Transformers 8 ---
2003 Dwóch gniewnych ludzi 7 Chuck Chuck
1998 Big Lebowski 6 ---
1993 Bez lęku 9 Dr Bill Perlman  Dr Bill Perlman
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama