cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

J.K. Simmons

Jonathan Kimble Simmons

Data urodzenia: 1955-01-09

Miejsce urodzenia: Detroit, Michigan, USA

Stan cywilny: żona Michelle Schumacher (1996 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Scenariusz na miłość 6 Dr Lerner 	 Dr Lerner
2014 Men, Women & Children 8 ---
2013 jOBS 10 ---
2012 Ultimate Spider-Man 8 ---
2012 Kontrabanda 8 Kapitan Camp 	 Kapitan Camp
2010 Megamocny 6 ---
2009 Zabójcze ciało 9 ---
2009 W chmurach 6 Bob 	 Bob
2009 Za jakie grzechy 9 Stu Kopenhafer 	 Stu Kopenhafer
2008 Tajne przez poufne 6 Dyrektor CIA 	 Dyrektor CIA
2007 Juno 7 Mac MacGuff Mac MacGuff
2004 Spider-Man 2 6 J. Jonah Jameson 	 J. Jonah Jameson
2002 Spider-Man 9 J. Jonah Jameson 	 J. Jonah Jameson
2001 Mexican 7 Ted Slocum  Ted Slocum
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama