cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Chris Messina

Chris Messina

Data urodzenia: 1974-08-11

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Palo Alto 8 ---
2012 Świat według Mindy 1 ---
2012 Operacja Argo 6 Malinov Malinov
2010 Diabeł 6 Detektyw Bowden Detektyw Bowden
2009 Julie i Julia 7 Eric Powell Eric Powell
2009 Para na życie 9 ---
2008 Vicky Cristina Barcelona 9 Doug 	 Doug
2008 Moja dziewczyna wychodzi za mąż 6 Dennis 	 Dennis
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama