cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Clark Duke

Clark Duke

Data urodzenia: 1985-05-05

Miejsce urodzenia: Glenwood, Arkansas, USA

Wzrost: 166 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Kick-Ass 2 7 ---
2013 Krudowie 10 Thunk (głos) Thunk (głos)
2013 A.C.O.D. 1 ---
2012 Tysiąc słów 6 Aaron Wiseberger 	 Aaron Wiseberger
2010 Kick-Ass 10 Marty Marty
2008 Sekspedycja 10 ---
2008 Sekspedycja 9 Lance 	 Lance
2007 Greek 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama