cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jon Bernthal

Jon Bernthal

Data urodzenia: 1977-09-20

Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

Wzrost: 179 cm

Stan cywilny: żona Erin Angle (25 września 2010 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Furia 7 Grady Grady
2013 Wilk z Wall Street 9 Brad 	 Brad
2013 Infiltrator 7 Daniel James 	 Daniel James
2010 Autor widmo 10 ---
2009 Noc w muzeum 2 8 Al Capone Al Capone
2006 Nasza klasa 7 ---
2006 World Trade Center 10 Christopher Amoroso 	 Christopher Amoroso
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama