cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ehren Kruger

Ehren Kruger

Data urodzenia: 1972-10-05

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Transformers: Wiek zagłady 7 Scenarzysta
2011 Transformers 3 10 Scenarzysta
2009 Transformers: Zemsta upadłych 9 Scenarzysta
2005 Nieustraszeni bracia Grimm 8 Scenarzysta
2002 The Ring 10 Scenarzysta
2000 Krzyk 3 1 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama