cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Lizzy Caplan

Elizabeth Anne Caplan

Data urodzenia: 1982-06-30

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 163 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Wieczór panieński 10 Gena 	 Gena
2010 127 godzin 6 Sonja Ralston Sonja Ralston
2008 Projekt: Monster 8 ---
2006 Nasza klasa 7 ---
2004 Wredne dziewczyny 7 Janis Ian 	 Janis Ian
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama