cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jamie Chung

Jamie-Lynn Chung Ji

Data urodzenia: 1983-04-10

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 169 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Kac Vegas 3 8 Lauren Lauren
2012 Bez hamulców 7 Nima  Nima
2011 Kac Vegas w Bangkoku 6 ---
2011 Sucker Punch 8 Amber 	 Amber
2009 Ty będziesz następna 8 Claire 	 Claire
Samurai Girl 6 ---
Believe 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama