cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Amy Poehler

Amy Meredith Poehler

Data urodzenia: 1971-09-16

Miejsce urodzenia: Burlington, Massachusetts, USA

Wzrost: 157 cm

Stan cywilny: mąż Will Arnett (29 sierpnia 2003 - 06 września 2012), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Are You Here 9 Terri Coulter Terri Coulter
2011 Alvin i Wiewiórki 3 6 Eleanor (głos) Eleanor (głos)
2009 Alvin i wiewiórki 2 6 Eleonora (głos) Eleonora (głos)
2009 Parks and Recreation 6 ---
2009 Babskie wakacje 6 ---
2004 Wredne dziewczyny 7 Pani George 	 Pani George
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama