cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Anna Paquin

Anna Paquin

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Krzyk 4 6 Rachel Barnes  Rachel Barnes
2006 X-Men 3: Ostatni bastion 9 Marie / Rogue 	 Marie / Rogue
2004 Walka żywiołów 7 Lili 	 Lili
2003 X-Men 2 8 Marie / Rogue 	 Marie / Rogue
2002 Ciemność 10 Regina Regina
2000 Szukając siebie 8 Claire Spence 	 Claire Spence
2000 U progu sławy 7 Polexia  Polexia
2000 X-Men 7 Marie / Rogue 	 Marie / Rogue
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama