cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Garret Dillahunt

Garret Dillahunt

Data urodzenia: 1964-11-24

Miejsce urodzenia: Castro Valley, Kalifornia, USA

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Michelle Hurd

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Zniewolony. 12 Years a Slave 7 Armsby Armsby
2012 Looper - Pętla czasu 9 Jesse Jesse
2010 Do szpiku kości 9 Szeryf Baskin Szeryf Baskin
2009 Ostatni dom po lewej 10 ---
2008 Terminator: Kroniki Sary Connor 10 ---
2007 To nie jest kraj dla starych ludzi 10 Wendell Wendell
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama