cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jackie Earle Haley

Jack Earle Haley

Data urodzenia: 1961-07-14

Miejsce urodzenia: Northridge, Kalifornia, USA

Wzrost: 166 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: Sherry Vaughan (od 06 listopad 1979, rozwód); żona (od1985, rozwód), 1 dziecko; Amelia Cruz (6 sierpień 2004 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 RoboCop 8 Maddox 	 Maddox
2012 Lincoln 6 Alexander Stephens 	 Alexander Stephens
2012 Mroczne cienie 8 ---
2010 Koszmar z ulicy Wiązów 6 Freddy Krueger Freddy Krueger
2010 Wyspa tajemnic 6 George Noyce George Noyce
2010 Człowiek-cel 7 ---
2006 Wszyscy ludzie króla 10 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama