cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gary Cole

Gary Michael Cole

Data urodzenia: 1956-09-20

Miejsce urodzenia: Park Ridge, Illinois, USA

Wzrost: 180 cm

Stan cywilny: żona Teddi Siddall (8 marzec 1992 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Hop 7 ---
2008 Boski chillout 7 ---
2005 Zaklęte serca 8 Wallace 	 Wallace
2004 Wygraj randkę 9 Henry Futch 	 Henry Futch
2002 Ja, szpieg 9 Carlos Carlos
1999 Krucjata 9 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama