cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Neve Campbell

Neve Adrianne Campbell

Data urodzenia: 1973-10-03

Miejsce urodzenia: Guelph, Ontario, Kanada

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Jeff Colt (3 kwietnia 1995 - 08 maja 1998, rozwód); John Light (5 maj 2007 - 06 maj 2011, rozwód)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Krzyk 4 6 Sidney Prescott Sidney Prescott
2000 Krzyk 3 1 Sidney Prescott Sidney Prescott
1998 Klub 54 9 Julie Black 	 Julie Black
1997 Krzyk 2 6 Sidney Prescott  Sidney Prescott
1996 Krzyk 10 Sidney Prescott Sidney Prescott
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama