cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kristen Bell

Kristen Anne Bell

Data urodzenia: 1980-07-18

Miejsce urodzenia: Huntington Woods, Michigan, USA

Wzrost: 155 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Some Girl(s) 9 Bobbi Bobbi
2013 The Lifeguard 6 ---
2013 Movie 43 8 Fałszywa Supergirl Fałszywa Supergirl
2011 Krzyk 4 6 Chloe Patterson Chloe Patterson
2010 Burleska 10 ---
2010 Pewnego razu w Rzymie 6 Beth Harper  Beth Harper
2009 Słodka zemsta 7 Sara Sara
Raj dla par 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama