cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie

Data urodzenia: 1959-06-11

Miejsce urodzenia: Oksford, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 189 cm

Stan cywilny: żona Jo Green (16 czerwiec 1989 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Hop 7 Tata E.B. (głos)  Tata E.B. (głos)
2009 Potwory kontra Obcy 8 Dr Karaluch (głos) 	 Dr Karaluch (głos)
2008 Królowie ulicy 10 Kapitan James Biggs Kapitan James Biggs
2005 Stuart Malutki 3: Trochę natury 7 Pan Frederick Little (głos) Pan Frederick Little (głos)
2002 Stuart Malutki 2 9 Pan Little Pan Little
1999 Stuart Malutki 6 Pan Little 	 Pan Little
1987 Czarna żmija 3 8 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama